Perfectietraining lashes Antwerpen

Ontdek de voordelen van onze perfectietraining over lashes en wimperextensions in Antwerpen

Word een expert in lashes en wimperextensions dankzij de perfectietraining van ons beautysalon in Antwerpen. Je leert verschillende technieken waarmee je een intense blik kan creëren. Je kan kiezen uit een cursus Russian volume of een opleiding one-by-one. Ook een een opleiding volume lashes behoort tot de mogelijkheden. Als ervaren wimperspecialisten leren wij jou alle kneepjes van het vak. Wil je toch liever je wimpers laten behandelen? Geen probleem, bij ons kan je ook terecht voor het bijwerken van wimperextensions of een wimperlifting. Ook onze andere mogelijkheden zoals een manicure of een haarkleuring interesseren jou misschien wel? Of misschien denk je eraan gelnagels te laten plaatsen? Vraag dan zeker meer informatie over wat wij voor jou kunnen doen.

 

Word een expert

Heb je interesse in een perfectietraining over lashes en wimperextensions in ons beautysalon in Antwerpen? Of wil je een andere cursus volgen? Neem dan snel contact op met ons voor meer informatie over de perfectietraining over lashes en wimperextensions in ons salon in Antwerpen. Je kunt ook een afspraak maken voor een van onze behandelingen. U kunt bellen naar +32 3 231 31 66 of een e-mail sturen naar info@treasury-antwerpen.be.

POPULAIRE BEHANDELINGEN

  
 

WIMPEREXTENSIONS

Duur: 1u - 2u

Bent u het beu om elke avond uw mascara af te halen? Vind u het vervelend dat u op het einde van de dag panda ogen hebt? Dan zijn wimperextensions de ideale oplossing. Je mag er alles mee doen. Naar de sauna, op vakantie,...
Bent u erg geïnteresseerd in wimperextensions? Dan is het ook mogelijk om opleidingen bij ons te volgen. Dit wordt aangeleerd door de master styliste zelf.

 

GELNAGELS

Duur: 1u - 2u

Bent u een nagel bijter? Breken uw nagels snel af? Hebt u zwakke nagels? Dan zijn gelnagels een goede uitweg. Het geeft direct een proper gevoel en je moet jezelf niet meer schamen voor je afgebroken/afgebeten nagels. Ze blijven dan ook 3 à 4 weken goed zitten. En neen het zijn geen "FAKE" nagels. Je kan ze ook op je naturelle nagel zetten en ze zijn niet dik!

 

HAIR EXTENSIONS

3u à 4u

Hebt u last van kale plekken/haar uitval of dun haar? Dan zijn haar extensions zeker voor jou bestemd. Er bestaan verschillende soorten extensions. Het is dus belangrijk om eerst even langs te komen voor een intake gesprek zodat de kapster kan zien welke methode het beste voor uw haar is. Wanneer de extensions op de juiste manier zijn geplaatst is het ook helemaal NIET schadelijk en kan u ook genieten van langer en vooral voller haar. Aarzel niet om uw afspraak te maken en meer info te vragen.

CONTACT

Treasury Antwerpen BV                   BE0770.855.337

Adres: Everijstraat 8/10, 2000 Antwerpen

E-mail: info@treasury-antwerpen.be

Tel.: 03/231.31.66

 

OPENINGSUREN

Di, woe & vrij: 9u – 18u

Do: 11u – 20u

Zat: 9u-15u

Zo, ma- en feestdagen: gesloten

*Op afspraak

 

Follow Us

Copyright © All Rights Reserved.