Opleiding volume lashes Antwerpen

Volg een opleiding volume lashes in ons beautysalon in Antwerpen

Treasury Antwerpen is dé plek waar je een opleiding volume lashes kan volgen. Wij leren je alles wat je moet weten over lashes en extensions, zodat je zelf kan zorgen voor stralende wimpers. Je kan kiezen tussen diverse opleidingen. Zo kan je bijvoorbeeld de opleiding Russian volume volgen. Wil je toch liever lange wimpers? Kies dan voor onze opleiding lashes one-by-one. Ben je niet echt een fan van cursussen? Maak dan een afspraak in ons beautysalon voor het bijwerken van je  wimperextensions. Maak het plaatje perfect en laat ineens je gelnagels zetten!

 

Informeer naar alle opleidingen

Wil je bij Treasury Antwerpen de opleiding volume lashes volgen of een van onze andere cursussen in onze academie? Of kies je toch liever voor lashes one-by-one? Neem contact op met ons en vraag meer informatie over de verschillende opleidingen die je kan volgen of over onze beautyproducten. Bel naar +32 3 231 31 66 of mail naar info@treasury-antwerpen.be. Uiteraard kan je ook steeds een afspraak maken in ons beautysalon voor een behandeling naar keuze.

POPULAIRE BEHANDELINGEN

  
 

WIMPEREXTENSIONS

Duur: 1u - 2u

Bent u het beu om elke avond uw mascara af te halen? Vind u het vervelend dat u op het einde van de dag panda ogen hebt? Dan zijn wimperextensions de ideale oplossing. Je mag er alles mee doen. Naar de sauna, op vakantie,...
Bent u erg geïnteresseerd in wimperextensions? Dan is het ook mogelijk om opleidingen bij ons te volgen. Dit wordt aangeleerd door de master styliste zelf.

 

GELNAGELS

Duur: 1u - 2u

Bent u een nagel bijter? Breken uw nagels snel af? Hebt u zwakke nagels? Dan zijn gelnagels een goede uitweg. Het geeft direct een proper gevoel en je moet jezelf niet meer schamen voor je afgebroken/afgebeten nagels. Ze blijven dan ook 3 à 4 weken goed zitten. En neen het zijn geen "FAKE" nagels. Je kan ze ook op je naturelle nagel zetten en ze zijn niet dik!

 

HAIR EXTENSIONS

3u à 4u

Hebt u last van kale plekken/haar uitval of dun haar? Dan zijn haar extensions zeker voor jou bestemd. Er bestaan verschillende soorten extensions. Het is dus belangrijk om eerst even langs te komen voor een intake gesprek zodat de kapster kan zien welke methode het beste voor uw haar is. Wanneer de extensions op de juiste manier zijn geplaatst is het ook helemaal NIET schadelijk en kan u ook genieten van langer en vooral voller haar. Aarzel niet om uw afspraak te maken en meer info te vragen.

CONTACT

Treasury Antwerpen BV                   BE0770.855.337

Adres: Everijstraat 8/10, 2000 Antwerpen

E-mail: info@treasury-antwerpen.be

Tel.: 03/231.31.66

 

OPENINGSUREN

Di, woe & vrij: 9u – 18u

Do: 11u – 20u

Zat: 9u-15u

Zo, ma- en feestdagen: gesloten

*Op afspraak

 

Follow Us

Copyright © All Rights Reserved.