Wimperextensionsopleiding Russian volume Antwerpen

Volg een wimperextensionsopleiding Russian volume in ons salon in Antwerpen

Wil je leren hoe je wimperextensions kan plaatsen? Bij Treasury Antwerpen kan je nu een wimperextensionsopleiding Russian volume volgen. Daarbij leren wij jou met veel plezier hoe je je wimpers kan verzorgen, zodat jij een intense blik krijgt. Bij de Russian volume, waarvan je een wimperextensionsopleiding bij ons in Antwerpen kunt volgen, worden er twee tot zes dunne extensions per natuurlijke wimper haar geplaatst. Omdat de Russian volume wimperextensions dun zijn, is dit niet schadelijk voor de natuurlijke wimper. Naast Russian volume, kan je bij ons ook een wimperextensionsopleiding volgen voor one-by-one lashes en meer. Indien je al bekend bent met de technieken, kan je een perfectietraining voor lashes volgen. Wij werken zelf ook je wimperextensions bij indien je een opleiding toch niet ziet zitten.

 

Kies voor een intense blik

Krijg straks ook een intense blik dankzij de wimperextensionsopleiding Russian volume van Treasury Antwerpen. Je kan bij ons beautysalon ook terecht voor een manicure of pedicure. Neem nu contact op met ons en vraag meer informatie over onze opleidingen of maak een afspraak voor een behandeling. Bel naar +32 3 231 31 66 of mail naar info@treasury-antwerpen.be. Ontdek ook onze cadeaubonnen: het ideale verjaardagsgeschenk.

POPULAIRE BEHANDELINGEN

  
 

WIMPEREXTENSIONS

Duur: 1u - 2u

Bent u het beu om elke avond uw mascara af te halen? Vind u het vervelend dat u op het einde van de dag panda ogen hebt? Dan zijn wimperextensions de ideale oplossing. Je mag er alles mee doen. Naar de sauna, op vakantie,...
Bent u erg geïnteresseerd in wimperextensions? Dan is het ook mogelijk om opleidingen bij ons te volgen. Dit wordt aangeleerd door de master styliste zelf.

 

GELNAGELS

Duur: 1u - 2u

Bent u een nagel bijter? Breken uw nagels snel af? Hebt u zwakke nagels? Dan zijn gelnagels een goede uitweg. Het geeft direct een proper gevoel en je moet jezelf niet meer schamen voor je afgebroken/afgebeten nagels. Ze blijven dan ook 3 à 4 weken goed zitten. En neen het zijn geen "FAKE" nagels. Je kan ze ook op je naturelle nagel zetten en ze zijn niet dik!

 

HAIR EXTENSIONS

3u à 4u

Hebt u last van kale plekken/haar uitval of dun haar? Dan zijn haar extensions zeker voor jou bestemd. Er bestaan verschillende soorten extensions. Het is dus belangrijk om eerst even langs te komen voor een intake gesprek zodat de kapster kan zien welke methode het beste voor uw haar is. Wanneer de extensions op de juiste manier zijn geplaatst is het ook helemaal NIET schadelijk en kan u ook genieten van langer en vooral voller haar. Aarzel niet om uw afspraak te maken en meer info te vragen.

CONTACT

Treasury Antwerpen BV                   BE0770.855.337

Adres: Everijstraat 8/10, 2000 Antwerpen

E-mail: info@treasury-antwerpen.be

Tel.: 03/231.31.66

 

OPENINGSUREN

Di, woe & vrij: 9u – 18u

Do: 11u – 20u

Zat: 9u-15u

Zo, ma- en feestdagen: gesloten

*Op afspraak

 

Follow Us

Copyright © All Rights Reserved.