Gelnagels Antwerpen

Gelnagels met verlenging laten plaatsen in ons salon in Antwerpen

In ons salon in Antwerpen kan je gelnagels met verlenging laten plaatsen. Je kan kiezen om een nieuwe set te laten plaatsen op je eigen nagels of om je eigen nagels bij te werken. Wil je gelnagels met een kleurtje? Of kies je voor de klassieke French gelnagels met een kleurloze lak? Laat ons weten welke gelnagels, en of je deze met een verlenging wenst, jij wilt en wij zorgen in ons salon in Antwerpen voor een perfect resultaat. Doordat wij werken met kwaliteitsvolle producten kan je erop rekenen dat je nagels langdurig meegaan. Heb je zin in iets speciaals? Onze nail art geeft steeds een prachtig resultaat. Wil je graag zelf aan de slag gaan en graag een van onze opleidingen, zoals de volume lashes, volgen? Schrijf je dan snel in! Datzelfde geldt ook voor de perfectietraining voor lashes en wimperextensions!

 

Ga voor mooie en stralende nagels

Heb jij ook interesse in de French gellak of gellak met een kleur van ons beautysalon in Antwerpen? Neem dan snel contact op met ons salon in Antwerpen en vraag meer informatie over onze gellak in kleur. Je kan online een afspraak maken, bellen naar +32 3 231 31 66 of mailen naar info@treasury-antwerpen.be.

Kies voor perfecte nagels

Als je gelnagels met al dan niet een verlenging laat plaatsen door ons beautysalon in Antwerpen, dan kan je rekenen op sublieme nagels. Maak dus snel een afspraak online of vraag meer informatie door te bellen naar +32 3 231 31 66 of een mail te sturen naar info@treasury-antwerpen.be. Ben je nog op zoek naar een geschenk voor je zus of vriendin? Geef dan eens een cadeaubon van Treasury Antwerpen.

POPULAIRE BEHANDELINGEN

  
 

WIMPEREXTENSIONS

Duur: 1u - 2u

Bent u het beu om elke avond uw mascara af te halen? Vind u het vervelend dat u op het einde van de dag panda ogen hebt? Dan zijn wimperextensions de ideale oplossing. Je mag er alles mee doen. Naar de sauna, op vakantie,...
Bent u erg geïnteresseerd in wimperextensions? Dan is het ook mogelijk om opleidingen bij ons te volgen. Dit wordt aangeleerd door de master styliste zelf.

 

GELNAGELS

Duur: 1u - 2u

Bent u een nagel bijter? Breken uw nagels snel af? Hebt u zwakke nagels? Dan zijn gelnagels een goede uitweg. Het geeft direct een proper gevoel en je moet jezelf niet meer schamen voor je afgebroken/afgebeten nagels. Ze blijven dan ook 3 à 4 weken goed zitten. En neen het zijn geen "FAKE" nagels. Je kan ze ook op je naturelle nagel zetten en ze zijn niet dik!

 

HAIR EXTENSIONS

3u à 4u

Hebt u last van kale plekken/haar uitval of dun haar? Dan zijn haar extensions zeker voor jou bestemd. Er bestaan verschillende soorten extensions. Het is dus belangrijk om eerst even langs te komen voor een intake gesprek zodat de kapster kan zien welke methode het beste voor uw haar is. Wanneer de extensions op de juiste manier zijn geplaatst is het ook helemaal NIET schadelijk en kan u ook genieten van langer en vooral voller haar. Aarzel niet om uw afspraak te maken en meer info te vragen.

CONTACT

Treasury Antwerpen BV                   BE0770.855.337

Adres: Everijstraat 8/10, 2000 Antwerpen

E-mail: info@treasury-antwerpen.be

Tel.: 03/231.31.66

 

OPENINGSUREN

Di, woe & vrij: 9u – 18u

Do: 11u – 20u

Zat: 9u-15u

Zo, ma- en feestdagen: gesloten

*Op afspraak

 

Follow Us

Copyright © All Rights Reserved.