Haarkleuringen Antwerpen

De haarkleuringen van ons salon in Antwerpen zorgen voor een perfect resultaat

Bij Treasury Antwerpen kan je kiezen uit een ruim aanbod aan diverse haarkleuringen. Zo vind je bij ons in Antwerpen zeker de kleuren voor haar die bij je passen. Wij raden het zeker aan om bij onze kapper in Antwerpen langs te komen voor het kleuren van jouw haar. Haarverf uit een pakje bevat immers meer chemicaliën die slecht zijn voor je haar én je weet niet altijd zeker wat het resultaat zal zij. Wens je naast een haarkleuring ook hairextensions te laten plaatsen? Wij hebben diverse lengtes zodat de extensions je haar meer volume geven. Kies je voor een heel nieuwe look of wens je je haar juist wat te verlengen? Bij ons is alles mogelijk. Laat ons weten wat je wilt en wij zorgen ervoor.

 

Ga voor een nieuwe look

Wil je iets helemaal nieuw proberen en je haar laten kleuren of juist ontkleuren in ons salon in Antwerpen? En wil je dit combineren met onder meer het bijwerken van je wimperextensions? Dankzij de haarkleuringen en hairextensions van onze kapper voor vrouwen kan je volledig voor een nieuwe look gaan. Maak nu een afspraak en laat ons weten wat wij voor jou kunnen doen. Bel naar +32 3 231 31 66 of mail naar info@treasury-antwerpen.be als je interesse hebt.

POPULAIRE BEHANDELINGEN

  
 

WIMPEREXTENSIONS

Duur: 1u - 2u

Bent u het beu om elke avond uw mascara af te halen? Vind u het vervelend dat u op het einde van de dag panda ogen hebt? Dan zijn wimperextensions de ideale oplossing. Je mag er alles mee doen. Naar de sauna, op vakantie,...
Bent u erg geïnteresseerd in wimperextensions? Dan is het ook mogelijk om opleidingen bij ons te volgen. Dit wordt aangeleerd door de master styliste zelf.

 

GELNAGELS

Duur: 1u - 2u

Bent u een nagel bijter? Breken uw nagels snel af? Hebt u zwakke nagels? Dan zijn gelnagels een goede uitweg. Het geeft direct een proper gevoel en je moet jezelf niet meer schamen voor je afgebroken/afgebeten nagels. Ze blijven dan ook 3 à 4 weken goed zitten. En neen het zijn geen "FAKE" nagels. Je kan ze ook op je naturelle nagel zetten en ze zijn niet dik!

 

HAIR EXTENSIONS

3u à 4u

Hebt u last van kale plekken/haar uitval of dun haar? Dan zijn haar extensions zeker voor jou bestemd. Er bestaan verschillende soorten extensions. Het is dus belangrijk om eerst even langs te komen voor een intake gesprek zodat de kapster kan zien welke methode het beste voor uw haar is. Wanneer de extensions op de juiste manier zijn geplaatst is het ook helemaal NIET schadelijk en kan u ook genieten van langer en vooral voller haar. Aarzel niet om uw afspraak te maken en meer info te vragen.

CONTACT

Treasury Antwerpen BV                   BE0770.855.337

Adres: Everijstraat 8/10, 2000 Antwerpen

E-mail: info@treasury-antwerpen.be

Tel.: 03/231.31.66

 

OPENINGSUREN

Di, woe & vrij: 9u – 18u

Do: 11u – 20u

Zat: 9u-15u

Zo, ma- en feestdagen: gesloten

*Op afspraak

 

Follow Us

Copyright © All Rights Reserved.