Wimperextensionsopleiding one-by-one Antwerpen

Een wimperextensionsopleiding voor one-by-one lashes kan je nu volgen in ons salon in Antwerpen

Bij Treasury Antwerpen zit je goed als je een wimperextensionsopleiding wilt volgen voor one-by-one wimpers. Bij one-by-one, waarvoor je in ons salon in Antwerpen een wimperextensionsopleiding kunt volgen, wordt er een extension op een natuurlijk wimperhaar geplaatst. Daardoor heb je een meer natuurlijke look. De one-by-onetechniek is ideaal wanneer je mascara en een wimperkruller achterwege wilt laten en houdt van gewichtsloze wimperextensions, die bovendien tegen water kunnen. Wij leren jou hoe je de extensions moet aanbrengen zodat je een ruime blik krijgt en wimpers die mooi gespreid zijn. Wil je toch liever wimpers met veel volume? Kies dan voor onze opleiding over Russian volume. Heb je al wat ervaring met wimperextensions? Volg dan onze perfectietraining voor lashes en word een echte expert.

 

Verruim je blik

Ga voor een ruime blik en volg de wimperextensionsopleiding voor lashes one-by-one in ons salon in Antwerpen. Neem contact op met ons en vraag meer informatie over onze opleidingen. Bel naar +32 3 231 31 66 of mail naar info@treasury-antwerpen.be. Ontdek ook onze behandelingen en beautyproducten die jou terug laten stralen!

POPULAIRE BEHANDELINGEN

  
 

WIMPEREXTENSIONS

Duur: 1u - 2u

Bent u het beu om elke avond uw mascara af te halen? Vind u het vervelend dat u op het einde van de dag panda ogen hebt? Dan zijn wimperextensions de ideale oplossing. Je mag er alles mee doen. Naar de sauna, op vakantie,...
Bent u erg geïnteresseerd in wimperextensions? Dan is het ook mogelijk om opleidingen bij ons te volgen. Dit wordt aangeleerd door de master styliste zelf.

 

GELNAGELS

Duur: 1u - 2u

Bent u een nagel bijter? Breken uw nagels snel af? Hebt u zwakke nagels? Dan zijn gelnagels een goede uitweg. Het geeft direct een proper gevoel en je moet jezelf niet meer schamen voor je afgebroken/afgebeten nagels. Ze blijven dan ook 3 à 4 weken goed zitten. En neen het zijn geen "FAKE" nagels. Je kan ze ook op je naturelle nagel zetten en ze zijn niet dik!

 

HAIR EXTENSIONS

3u à 4u

Hebt u last van kale plekken/haar uitval of dun haar? Dan zijn haar extensions zeker voor jou bestemd. Er bestaan verschillende soorten extensions. Het is dus belangrijk om eerst even langs te komen voor een intake gesprek zodat de kapster kan zien welke methode het beste voor uw haar is. Wanneer de extensions op de juiste manier zijn geplaatst is het ook helemaal NIET schadelijk en kan u ook genieten van langer en vooral voller haar. Aarzel niet om uw afspraak te maken en meer info te vragen.

CONTACT

Treasury Antwerpen BV                   BE0770.855.337

Adres: Everijstraat 8/10, 2000 Antwerpen

E-mail: info@treasury-antwerpen.be

Tel.: 03/231.31.66

 

OPENINGSUREN

Di, woe & vrij: 9u – 18u

Do: 11u – 20u

Zat: 9u-15u

Zo, ma- en feestdagen: gesloten

*Op afspraak

 

Follow Us

Copyright © All Rights Reserved.