Bijwerken wimperextensions Antwerpen

Het bijwerken van je wimperextensions gaat eenvoudig in ons salon in Antwerpen

Als je bij ons in Antwerpen je wimperextensions wilt laten bijwerken, kan je rekenen op een gespecialiseerde behandeling, waarbij je wimperextensions eenvoudig bijgewerkt of vervangen worden. Wij raden aan om na drie weken uw wimperextensions bij ons in Antwerpen te laten bijwerken. Anders dien je iedere keer een nieuwe set te krijgen, aangezien de cyclus van wimpers ervoor zorgt dat deze na een maand uitvallen en door nieuwe vervangen worden. Wil je echter zelf wimpers leren bijwerken? Volg dan onze opleidingen zoals een perfectietraining voor lashes of een opleiding voor volume lashes. Zo bieden wij opleidingen voor one-by-one of Russian volume aan.

 

Informeer naar onze behandelingen

Bij Treasury Antwerpen kunnen wij met veel zorg je wimperextensions bijwerken. Zo zorgen we ervoor dat je ogen opnieuw stralen. Neem dus zeker contact op met ons en maak een afspraak voor het bijwerken of voor een andere behandeling, zoals haarkleuringen. Dat kan online, door te bellen naar +32 3 231 31 66 of door te mailen naar info@treasury-antwerpen.be. Zoek je nog een geschenk voor je zus of vriendin? Kies dan voor een cadeaubon van ons beautysalon.

POPULAIRE BEHANDELINGEN

  
 

WIMPEREXTENSIONS

Duur: 1u - 2u

Bent u het beu om elke avond uw mascara af te halen? Vind u het vervelend dat u op het einde van de dag panda ogen hebt? Dan zijn wimperextensions de ideale oplossing. Je mag er alles mee doen. Naar de sauna, op vakantie,...
Bent u erg geïnteresseerd in wimperextensions? Dan is het ook mogelijk om opleidingen bij ons te volgen. Dit wordt aangeleerd door de master styliste zelf.

 

GELNAGELS

Duur: 1u - 2u

Bent u een nagel bijter? Breken uw nagels snel af? Hebt u zwakke nagels? Dan zijn gelnagels een goede uitweg. Het geeft direct een proper gevoel en je moet jezelf niet meer schamen voor je afgebroken/afgebeten nagels. Ze blijven dan ook 3 à 4 weken goed zitten. En neen het zijn geen "FAKE" nagels. Je kan ze ook op je naturelle nagel zetten en ze zijn niet dik!

 

HAIR EXTENSIONS

3u à 4u

Hebt u last van kale plekken/haar uitval of dun haar? Dan zijn haar extensions zeker voor jou bestemd. Er bestaan verschillende soorten extensions. Het is dus belangrijk om eerst even langs te komen voor een intake gesprek zodat de kapster kan zien welke methode het beste voor uw haar is. Wanneer de extensions op de juiste manier zijn geplaatst is het ook helemaal NIET schadelijk en kan u ook genieten van langer en vooral voller haar. Aarzel niet om uw afspraak te maken en meer info te vragen.

CONTACT

Treasury Antwerpen BV                   BE0770.855.337

Adres: Everijstraat 8/10, 2000 Antwerpen

E-mail: info@treasury-antwerpen.be

Tel.: 03/231.31.66

 

OPENINGSUREN

Di, woe & vrij: 9u – 18u

Do: 11u – 20u

Zat: 9u-15u

Zo, ma- en feestdagen: gesloten

*Op afspraak

 

Follow Us

Copyright © All Rights Reserved.