Academie wimperextensions Antwerpen

Dé academie met opleidingen over lashes en wimperextensions in Antwerpen

Wil je zelf leren hoe je jouw wimpers kan verzorgen, zodat je een intense blik krijgt? Kom dan naar de academie van Treasury Antwerpen en kies uit diverse cursussen waar je alles te weten komt over lashes en wimperextensions. Wil je wimpers met Russian volume? Of verkies je extra lange wimpers one-by-one met extensions? In onze academie in Antwerpen ons leer je zelf alles over volume en lashes. Heb je toch niet echt interesse in onze academie en cursussen in Antwerpen over lashes en wimperextensions? Dan kunnen wij voor jou je wimpers bijwerken. Je kan ook bij ons terecht voor een speciale wimperlifting of een nieuwe set wimperextensions.

 

Volg een opleiding naar keuze

In onze academie in Antwerpen kan je diverse cursussen volgen over lashes en wimperextensions. Leer de kneepjes van het vak en wordt een expert in wimpers. Neem contact op met ons als je vragen hebt over onze cursussen over lashes en wimperextensions in onze academie in Antwerpen. Bel naar +32 3 231 31 66 of mail naar info@treasury-antwerpen.be. Bekijk ook zeker even ons assortiment aan beautyproducten!

POPULAIRE BEHANDELINGEN

  
 

WIMPEREXTENSIONS

Duur: 1u - 2u

Bent u het beu om elke avond uw mascara af te halen? Vind u het vervelend dat u op het einde van de dag panda ogen hebt? Dan zijn wimperextensions de ideale oplossing. Je mag er alles mee doen. Naar de sauna, op vakantie,...
Bent u erg geïnteresseerd in wimperextensions? Dan is het ook mogelijk om opleidingen bij ons te volgen. Dit wordt aangeleerd door de master styliste zelf.

 

GELNAGELS

Duur: 1u - 2u

Bent u een nagel bijter? Breken uw nagels snel af? Hebt u zwakke nagels? Dan zijn gelnagels een goede uitweg. Het geeft direct een proper gevoel en je moet jezelf niet meer schamen voor je afgebroken/afgebeten nagels. Ze blijven dan ook 3 à 4 weken goed zitten. En neen het zijn geen "FAKE" nagels. Je kan ze ook op je naturelle nagel zetten en ze zijn niet dik!

 

HAIR EXTENSIONS

3u à 4u

Hebt u last van kale plekken/haar uitval of dun haar? Dan zijn haar extensions zeker voor jou bestemd. Er bestaan verschillende soorten extensions. Het is dus belangrijk om eerst even langs te komen voor een intake gesprek zodat de kapster kan zien welke methode het beste voor uw haar is. Wanneer de extensions op de juiste manier zijn geplaatst is het ook helemaal NIET schadelijk en kan u ook genieten van langer en vooral voller haar. Aarzel niet om uw afspraak te maken en meer info te vragen.

CONTACT

Treasury Antwerpen BV                   BE0770.855.337

Adres: Everijstraat 8/10, 2000 Antwerpen

E-mail: info@treasury-antwerpen.be

Tel.: 03/231.31.66

 

OPENINGSUREN

Di, woe & vrij: 9u – 18u

Do: 11u – 20u

Zat: 9u-15u

Zo, ma- en feestdagen: gesloten

*Op afspraak

 

Follow Us

Copyright © All Rights Reserved.