Hairextensions Antwerpen

Ruime keuze aan hairextensions in Antwerpen

Hairextensions vind je bij Treasury in Antwerpen in diverse lengtes en kleuren, waardoor je er zeker van kan zijn dat wij de perfecte extensions kiezen voor jouw haar. Wij geven graag onze professionele raad, maar geven jou natuurlijk de vrijheid om zelf te kiezen welke soort hairextensions je in ons salon in Antwerpen laat plaatsen. Wij hebben zowel clip-ins als vaste extensions. Hairextensions zorgen voor meer volume of kleureffecten zodat jij het haar krijgt waarvan je altijd al gedroomd hebt. Wil je naast hairextensions laten plaatsen ook een haarkleuring laten doen? Wij zorgen voor een mooi en verzorgd kapsel.

 

Maak nu een afspraak

Als je hairextensions wilt laten plaatsen bij Treasury Antwerpen kan je meteen een afspraak maken online. Wens je nog meer informatie of heb je specifieke vragen? Neem contact op met ons door te bellen naar +32 3 231 31 66 of een mail te sturen naar info@treasury-antwerpen.be. Je kan bij ons ook terecht voor gelnagels, een pedicure of wimperextensions of je kan een leuke cadeaubon weggeven!

POPULAIRE BEHANDELINGEN

  
 

WIMPEREXTENSIONS

Duur: 1u - 2u

Bent u het beu om elke avond uw mascara af te halen? Vind u het vervelend dat u op het einde van de dag panda ogen hebt? Dan zijn wimperextensions de ideale oplossing. Je mag er alles mee doen. Naar de sauna, op vakantie,...
Bent u erg geïnteresseerd in wimperextensions? Dan is het ook mogelijk om opleidingen bij ons te volgen. Dit wordt aangeleerd door de master styliste zelf.

 

GELNAGELS

Duur: 1u - 2u

Bent u een nagel bijter? Breken uw nagels snel af? Hebt u zwakke nagels? Dan zijn gelnagels een goede uitweg. Het geeft direct een proper gevoel en je moet jezelf niet meer schamen voor je afgebroken/afgebeten nagels. Ze blijven dan ook 3 à 4 weken goed zitten. En neen het zijn geen "FAKE" nagels. Je kan ze ook op je naturelle nagel zetten en ze zijn niet dik!

 

HAIR EXTENSIONS

3u à 4u

Hebt u last van kale plekken/haar uitval of dun haar? Dan zijn haar extensions zeker voor jou bestemd. Er bestaan verschillende soorten extensions. Het is dus belangrijk om eerst even langs te komen voor een intake gesprek zodat de kapster kan zien welke methode het beste voor uw haar is. Wanneer de extensions op de juiste manier zijn geplaatst is het ook helemaal NIET schadelijk en kan u ook genieten van langer en vooral voller haar. Aarzel niet om uw afspraak te maken en meer info te vragen.

CONTACT

Treasury Antwerpen BV                   BE0770.855.337

Adres: Everijstraat 8/10, 2000 Antwerpen

E-mail: info@treasury-antwerpen.be

Tel.: 03/231.31.66

 

OPENINGSUREN

Di, woe & vrij: 9u – 18u

Do: 11u – 20u

Zat: 9u-15u

Zo, ma- en feestdagen: gesloten

*Op afspraak

 

Follow Us

Copyright © All Rights Reserved.