Haar ontkleuren Antwerpen

Je haar laten ontkleuren in ons salon in Antwerpen

Donker geverfd haar kun je alleen lichter krijgen door het te ontkleuren of te blonderen in ons salon in Antwerpen. Hierbij ben je eigenlijk je haarverf aan het verwijderen om ervoor te zorgen dat de nieuwe haarkleuring goed pakt. Het is belangrijk om dit op een veilige manier en enkel met de beste producten te doen, zodat je haar zeker niet beschadigd geraakt. Onze kapper voor vrouwen weet precies wat te doen en zorgt ervoor dat jij steeds met een goed gevoel naar huis gaat.

 

Laat je haar door onze experts ontkleuren

Je haar laten ontkleuren, om van licht naar donker te gaan, is belangrijk om de nieuwe kleur, die je in ons salon in Antwerpen laat zetten, goed tot zijn recht te laten komen. Contacteer ons gerust indien je vragen hebt of om een afspraak te maken. Dat doe je via het nummer +32 3 231 31 66 of via het e-mailadres info@treasury-antwerpen.be.

POPULAIRE BEHANDELINGEN

  
 

WIMPEREXTENSIONS

Duur: 1u - 2u

Bent u het beu om elke avond uw mascara af te halen? Vind u het vervelend dat u op het einde van de dag panda ogen hebt? Dan zijn wimperextensions de ideale oplossing. Je mag er alles mee doen. Naar de sauna, op vakantie,...
Bent u erg geïnteresseerd in wimperextensions? Dan is het ook mogelijk om opleidingen bij ons te volgen. Dit wordt aangeleerd door de master styliste zelf.

 

GELNAGELS

Duur: 1u - 2u

Bent u een nagel bijter? Breken uw nagels snel af? Hebt u zwakke nagels? Dan zijn gelnagels een goede uitweg. Het geeft direct een proper gevoel en je moet jezelf niet meer schamen voor je afgebroken/afgebeten nagels. Ze blijven dan ook 3 à 4 weken goed zitten. En neen het zijn geen "FAKE" nagels. Je kan ze ook op je naturelle nagel zetten en ze zijn niet dik!

 

HAIR EXTENSIONS

3u à 4u

Hebt u last van kale plekken/haar uitval of dun haar? Dan zijn haar extensions zeker voor jou bestemd. Er bestaan verschillende soorten extensions. Het is dus belangrijk om eerst even langs te komen voor een intake gesprek zodat de kapster kan zien welke methode het beste voor uw haar is. Wanneer de extensions op de juiste manier zijn geplaatst is het ook helemaal NIET schadelijk en kan u ook genieten van langer en vooral voller haar. Aarzel niet om uw afspraak te maken en meer info te vragen.

CONTACT

Treasury Antwerpen BV                   BE0770.855.337

Adres: Everijstraat 8/10, 2000 Antwerpen

E-mail: info@treasury-antwerpen.be

Tel.: 03/231.31.66

 

OPENINGSUREN

Di, woe & vrij: 9u – 18u

Do: 11u – 20u

Zat: 9u-15u

Zo, ma- en feestdagen: gesloten

*Op afspraak

 

Follow Us

Copyright © All Rights Reserved.