Kapper vrouwen Antwerpen

Een mooi kapsel dankzij onze kapper voor vrouwen in Antwerpen

Wil je je haar laten kleuren op een professionele manier en zonder schadelijke producten voor je haar? Of wil je graag van een donkere kleur naar een lichte en je haar eerst laten ontkleuren? Misschien ben je wel je korte coupe beu en wil je voor haarextensions gaan. Voor al deze diensten en meer zit je bij ons als kapper voor vrouwen in Antwerpen op de juiste plaats. Of je nu al zeker van je stuk bent, of graag wat raad wenst over je nieuwe haarsnit, onze gespecialiseerde kappers staan steeds voor jou klaar om je weer stralend te laten voelen!

 

Maak een afspraak bij deze kapper voor vrouwen

Ben jij klaar voor een nieuw kapsel of wil je jouw huidige snit laten bijwerken? Maak dan een afspraak met onze kapper voor vrouwen in ons salon in Antwerpen. Bij vragen of opmerkingen contacteer je ons eenvoudig door te bellen naar het nummer +32 3 231 31 66 of door te e-mailen naar info@treasury-antwerpen.be.

POPULAIRE BEHANDELINGEN

  
 

WIMPEREXTENSIONS

Duur: 1u - 2u

Bent u het beu om elke avond uw mascara af te halen? Vind u het vervelend dat u op het einde van de dag panda ogen hebt? Dan zijn wimperextensions de ideale oplossing. Je mag er alles mee doen. Naar de sauna, op vakantie,...
Bent u erg geïnteresseerd in wimperextensions? Dan is het ook mogelijk om opleidingen bij ons te volgen. Dit wordt aangeleerd door de master styliste zelf.

 

GELNAGELS

Duur: 1u - 2u

Bent u een nagel bijter? Breken uw nagels snel af? Hebt u zwakke nagels? Dan zijn gelnagels een goede uitweg. Het geeft direct een proper gevoel en je moet jezelf niet meer schamen voor je afgebroken/afgebeten nagels. Ze blijven dan ook 3 à 4 weken goed zitten. En neen het zijn geen "FAKE" nagels. Je kan ze ook op je naturelle nagel zetten en ze zijn niet dik!

 

HAIR EXTENSIONS

3u à 4u

Hebt u last van kale plekken/haar uitval of dun haar? Dan zijn haar extensions zeker voor jou bestemd. Er bestaan verschillende soorten extensions. Het is dus belangrijk om eerst even langs te komen voor een intake gesprek zodat de kapster kan zien welke methode het beste voor uw haar is. Wanneer de extensions op de juiste manier zijn geplaatst is het ook helemaal NIET schadelijk en kan u ook genieten van langer en vooral voller haar. Aarzel niet om uw afspraak te maken en meer info te vragen.

CONTACT

Treasury Antwerpen BV                   BE0770.855.337

Adres: Everijstraat 8/10, 2000 Antwerpen

E-mail: info@treasury-antwerpen.be

Tel.: 03/231.31.66

 

OPENINGSUREN

Di, woe & vrij: 9u – 18u

Do: 11u – 20u

Zat: 9u-15u

Zo, ma- en feestdagen: gesloten

*Op afspraak

 

Follow Us

Copyright © All Rights Reserved.