Wimperlifting Antwerpen

Kies voor een perfecte blik met een wimperlifting in Antwerpen

Als je een wimperlifting wilt laten uitvoeren bij Treasury Antwerpen, dan kies je voor een prachtige blik. Een wimperlifting zorgt er namelijk voor dat je wimpers meer volume krijgen. Naast een lifting kun je ook kiezen voor wimperextensions. In dat geval zullen je wimpers extra lang zijn met een intense blik als gevolg. Als je zelf extensions wilt leren plaatsen, kan je bij ons ook een opleiding voor wimperextensions volgen. Wil je voor extra volume gaan? Kies dan voor Russian volume. Wil je je eigen wimpers extra in de verf zetten? Volg dan de opleiding one-by-one.

 

Informeer naar de mogelijkheden

Heb je interesse in een wimperlifting van Treasury Antwerpen? Maak dan snel een afspraak online. Je kunt ons ook bereiken door te bellen naar +32 3 231 31 66 of een mail te sturen naar info@treasury-antwerpen.be. Informeer naar onze behandelingen in Antwerpen, zoals een wimperlifting, of vraag meer uitleg over onze opleidingen. Zoek je nog een geschenk voor je vriendin of zus? Kies dan voor een cadeaubon van ons beautysalon.

POPULAIRE BEHANDELINGEN

  
 

WIMPEREXTENSIONS

Duur: 1u - 2u

Bent u het beu om elke avond uw mascara af te halen? Vind u het vervelend dat u op het einde van de dag panda ogen hebt? Dan zijn wimperextensions de ideale oplossing. Je mag er alles mee doen. Naar de sauna, op vakantie,...
Bent u erg geïnteresseerd in wimperextensions? Dan is het ook mogelijk om opleidingen bij ons te volgen. Dit wordt aangeleerd door de master styliste zelf.

 

GELNAGELS

Duur: 1u - 2u

Bent u een nagel bijter? Breken uw nagels snel af? Hebt u zwakke nagels? Dan zijn gelnagels een goede uitweg. Het geeft direct een proper gevoel en je moet jezelf niet meer schamen voor je afgebroken/afgebeten nagels. Ze blijven dan ook 3 à 4 weken goed zitten. En neen het zijn geen "FAKE" nagels. Je kan ze ook op je naturelle nagel zetten en ze zijn niet dik!

 

HAIR EXTENSIONS

3u à 4u

Hebt u last van kale plekken/haar uitval of dun haar? Dan zijn haar extensions zeker voor jou bestemd. Er bestaan verschillende soorten extensions. Het is dus belangrijk om eerst even langs te komen voor een intake gesprek zodat de kapster kan zien welke methode het beste voor uw haar is. Wanneer de extensions op de juiste manier zijn geplaatst is het ook helemaal NIET schadelijk en kan u ook genieten van langer en vooral voller haar. Aarzel niet om uw afspraak te maken en meer info te vragen.

CONTACT

Treasury Antwerpen BV                   BE0770.855.337

Adres: Everijstraat 8/10, 2000 Antwerpen

E-mail: info@treasury-antwerpen.be

Tel.: 03/231.31.66

 

OPENINGSUREN

Di, woe & vrij: 9u – 18u

Do: 11u – 20u

Zat: 9u-15u

Zo, ma- en feestdagen: gesloten

*Op afspraak

 

Follow Us

Copyright © All Rights Reserved.