Manicure Antwerpen

Kies voor een manicure in ons beautysalon in Antwerpen

We geven je met veel plezier een deugddoende manicure in ons salon in Antwerpen. Je kan kiezen uit verschillende formules, waarbij wij eventueel ook je nagels lakken of een nieuwe set gelnagels plaatsen. Als je dat wenst kan het ook wat specialer en gebruiken we nail art-technieken om je nagels mooi en stijlvol te versieren. Heb je ook interesse in een wimperlift? Kom langs en wij zorgen voor jou.

 

Draag zorg voor je handen

Je handen zijn continu in beweging. Verzorg ze daarom goed en kies voor een manicure bij Treasury Antwerpen. Neem contact op met ons, maak een afspraak voor een manicure in ons salon in Antwerpen en kom helemaal tot rust. Je kan ons bereiken door te bellen naar +32 3 231 31 66 of een mail te sturen naar info@treasury-antwerpen.be als je interesse hebt in een van onze aanbiedingen of ons assortiment aan beautyproducten.

POPULAIRE BEHANDELINGEN

  
 

WIMPEREXTENSIONS

Duur: 1u - 2u

Bent u het beu om elke avond uw mascara af te halen? Vind u het vervelend dat u op het einde van de dag panda ogen hebt? Dan zijn wimperextensions de ideale oplossing. Je mag er alles mee doen. Naar de sauna, op vakantie,...
Bent u erg geïnteresseerd in wimperextensions? Dan is het ook mogelijk om opleidingen bij ons te volgen. Dit wordt aangeleerd door de master styliste zelf.

 

GELNAGELS

Duur: 1u - 2u

Bent u een nagel bijter? Breken uw nagels snel af? Hebt u zwakke nagels? Dan zijn gelnagels een goede uitweg. Het geeft direct een proper gevoel en je moet jezelf niet meer schamen voor je afgebroken/afgebeten nagels. Ze blijven dan ook 3 à 4 weken goed zitten. En neen het zijn geen "FAKE" nagels. Je kan ze ook op je naturelle nagel zetten en ze zijn niet dik!

 

HAIR EXTENSIONS

3u à 4u

Hebt u last van kale plekken/haar uitval of dun haar? Dan zijn haar extensions zeker voor jou bestemd. Er bestaan verschillende soorten extensions. Het is dus belangrijk om eerst even langs te komen voor een intake gesprek zodat de kapster kan zien welke methode het beste voor uw haar is. Wanneer de extensions op de juiste manier zijn geplaatst is het ook helemaal NIET schadelijk en kan u ook genieten van langer en vooral voller haar. Aarzel niet om uw afspraak te maken en meer info te vragen.

CONTACT

Treasury Antwerpen BV                   BE0770.855.337

Adres: Everijstraat 8/10, 2000 Antwerpen

E-mail: info@treasury-antwerpen.be

Tel.: 03/231.31.66

 

OPENINGSUREN

Di, woe & vrij: 9u – 18u

Do: 11u – 20u

Zat: 9u-15u

Zo, ma- en feestdagen: gesloten

*Op afspraak

 

Follow Us

Copyright © All Rights Reserved.