Gellak kleur Antwerpen

Met een gellak French of in een mooie kleur laten wij jouw nagels stralen in ons salon in Antwerpen

Bij Treasury Antwerpen verzorgen wij jouw nagels met veel plezier en laten ze stralen met een gellak French of in een prachtige kleur die je zelf kiest. Wij hebben een ruime keuze waardoor je zeker een kleurtje vindt die bij je past. Wens je naast een verzorging voor je nagels een manicure? Bij ons kan je rekenen op diverse behandelingen voor je handen, voeten, nagels en haar. Daarnaast doen wij ook ontharingen en kan je zelf een wimperlifting vragen met al dan niet wimperextensions. Volg ook zekr onze perfectietraining voor lashes, om zelf extensions te leren plaatsen!

 

Ga voor mooie en stralende nagels

Heb jij ook interesse in de French gellak of gellak met een kleur van ons beautysalon in Antwerpen? Neem dan snel contact op met ons salon in Antwerpen en vraag meer informatie over onze gellak in kleur. Je kan online een afspraak maken, bellen naar +32 3 231 31 66 of mailen naar info@treasury-antwerpen.be.

POPULAIRE BEHANDELINGEN

  
 

WIMPEREXTENSIONS

Duur: 1u - 2u

Bent u het beu om elke avond uw mascara af te halen? Vind u het vervelend dat u op het einde van de dag panda ogen hebt? Dan zijn wimperextensions de ideale oplossing. Je mag er alles mee doen. Naar de sauna, op vakantie,...
Bent u erg geïnteresseerd in wimperextensions? Dan is het ook mogelijk om opleidingen bij ons te volgen. Dit wordt aangeleerd door de master styliste zelf.

 

GELNAGELS

Duur: 1u - 2u

Bent u een nagel bijter? Breken uw nagels snel af? Hebt u zwakke nagels? Dan zijn gelnagels een goede uitweg. Het geeft direct een proper gevoel en je moet jezelf niet meer schamen voor je afgebroken/afgebeten nagels. Ze blijven dan ook 3 à 4 weken goed zitten. En neen het zijn geen "FAKE" nagels. Je kan ze ook op je naturelle nagel zetten en ze zijn niet dik!

 

HAIR EXTENSIONS

3u à 4u

Hebt u last van kale plekken/haar uitval of dun haar? Dan zijn haar extensions zeker voor jou bestemd. Er bestaan verschillende soorten extensions. Het is dus belangrijk om eerst even langs te komen voor een intake gesprek zodat de kapster kan zien welke methode het beste voor uw haar is. Wanneer de extensions op de juiste manier zijn geplaatst is het ook helemaal NIET schadelijk en kan u ook genieten van langer en vooral voller haar. Aarzel niet om uw afspraak te maken en meer info te vragen.

CONTACT

Treasury Antwerpen BV                   BE0770.855.337

Adres: Everijstraat 8/10, 2000 Antwerpen

E-mail: info@treasury-antwerpen.be

Tel.: 03/231.31.66

 

OPENINGSUREN

Di, woe & vrij: 9u – 18u

Do: 11u – 20u

Zat: 9u-15u

Zo, ma- en feestdagen: gesloten

*Op afspraak

 

Follow Us

Copyright © All Rights Reserved.