Pedicure Antwerpen

Onze pedicure in Antwerpen zorgt voor zijdezachte voeten

Wil je een pedicure bij Treasury Antwerpen laten doen? Dan kies je voor zijdezachte voeten. Wij geven je voeten een deugddoende massage, zorgen dat eeltplekken verwijderd worden en hydrateren je voeten waardoor ze er weer stralend uitzien. Bij een pedicure kan je ervoor kiezen om gelnagels op je teennagels te laten plaatsen. Zeker in de zomer is dat zeker een aanrader zodat je voeten er helemaal top uitzien als je een open schoen draagt.

 

Neem contact op met ons

Heb je interesse in een pedicure bij Treasury Antwerpen? Neem dan snel contact op met ons en maak een afspraak. Dat kan online. Als je graag meer informatie wil over onze pedi- en manicuren, dan kan je ons bereiken door te bellen naar +32 3 231 31 66 of een mail te sturen naar info@treasury-antwerpen.be.

POPULAIRE BEHANDELINGEN

  
 

WIMPEREXTENSIONS

Duur: 1u - 2u

Bent u het beu om elke avond uw mascara af te halen? Vind u het vervelend dat u op het einde van de dag panda ogen hebt? Dan zijn wimperextensions de ideale oplossing. Je mag er alles mee doen. Naar de sauna, op vakantie,...
Bent u erg geïnteresseerd in wimperextensions? Dan is het ook mogelijk om opleidingen bij ons te volgen. Dit wordt aangeleerd door de master styliste zelf.

 

GELNAGELS

Duur: 1u - 2u

Bent u een nagel bijter? Breken uw nagels snel af? Hebt u zwakke nagels? Dan zijn gelnagels een goede uitweg. Het geeft direct een proper gevoel en je moet jezelf niet meer schamen voor je afgebroken/afgebeten nagels. Ze blijven dan ook 3 à 4 weken goed zitten. En neen het zijn geen "FAKE" nagels. Je kan ze ook op je naturelle nagel zetten en ze zijn niet dik!

 

HAIR EXTENSIONS

3u à 4u

Hebt u last van kale plekken/haar uitval of dun haar? Dan zijn haar extensions zeker voor jou bestemd. Er bestaan verschillende soorten extensions. Het is dus belangrijk om eerst even langs te komen voor een intake gesprek zodat de kapster kan zien welke methode het beste voor uw haar is. Wanneer de extensions op de juiste manier zijn geplaatst is het ook helemaal NIET schadelijk en kan u ook genieten van langer en vooral voller haar. Aarzel niet om uw afspraak te maken en meer info te vragen.

CONTACT

Treasury Antwerpen BV                   BE0770.855.337

Adres: Everijstraat 8/10, 2000 Antwerpen

E-mail: info@treasury-antwerpen.be

Tel.: 03/231.31.66

 

OPENINGSUREN

Di, woe & vrij: 9u – 18u

Do: 11u – 20u

Zat: 9u-15u

Zo, ma- en feestdagen: gesloten

*Op afspraak

 

Follow Us

Copyright © All Rights Reserved.