Ontharingen Antwerpen

Efficiënte ontharingen in ons salon in Antwerpen zonder irritaties

Bij ontharingen komen regelmatig vervelende klachten voor, maar dat is niet het geval bij Treasury Antwerpen. Door onze expertise weten wij perfect wat wij doen, waardoor je bijna geen ongemakken ervaart. Onze ontharingen zorgen niet voor irritaties of pijnlijke wondjes, aangezien wij alleen natuurlijke producten gebruiken met natuurlijke elementen. Naast ontharingen kan je bij ons terecht voor one-by-one wimperextensions, gelnagels of het ontkleuren van je haar.

 

Vraag meer informatie

Wens je meer informatie over de ontharingen in ons salon Antwerpen of heb je vragen over andere behandelingen? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een ontharing of neem contact op met ons salon in Antwerpen door te bellen naar +32 3 231 31 66 of een mail te sturen naar info@treasury-antwerpen.be. Je kan bij ons ook terecht voor hairextensions of haarkleuringen. Informeer dus snel naar alle mogelijkheden. Wij verkopen ook cadeaubonnen die het ideale geschenk zijn voor uw zus of vriendin.

POPULAIRE BEHANDELINGEN

  
 

WIMPEREXTENSIONS

Duur: 1u - 2u

Bent u het beu om elke avond uw mascara af te halen? Vind u het vervelend dat u op het einde van de dag panda ogen hebt? Dan zijn wimperextensions de ideale oplossing. Je mag er alles mee doen. Naar de sauna, op vakantie,...
Bent u erg geïnteresseerd in wimperextensions? Dan is het ook mogelijk om opleidingen bij ons te volgen. Dit wordt aangeleerd door de master styliste zelf.

 

GELNAGELS

Duur: 1u - 2u

Bent u een nagel bijter? Breken uw nagels snel af? Hebt u zwakke nagels? Dan zijn gelnagels een goede uitweg. Het geeft direct een proper gevoel en je moet jezelf niet meer schamen voor je afgebroken/afgebeten nagels. Ze blijven dan ook 3 à 4 weken goed zitten. En neen het zijn geen "FAKE" nagels. Je kan ze ook op je naturelle nagel zetten en ze zijn niet dik!

 

HAIR EXTENSIONS

3u à 4u

Hebt u last van kale plekken/haar uitval of dun haar? Dan zijn haar extensions zeker voor jou bestemd. Er bestaan verschillende soorten extensions. Het is dus belangrijk om eerst even langs te komen voor een intake gesprek zodat de kapster kan zien welke methode het beste voor uw haar is. Wanneer de extensions op de juiste manier zijn geplaatst is het ook helemaal NIET schadelijk en kan u ook genieten van langer en vooral voller haar. Aarzel niet om uw afspraak te maken en meer info te vragen.

CONTACT

Treasury Antwerpen BV                   BE0770.855.337

Adres: Everijstraat 8/10, 2000 Antwerpen

E-mail: info@treasury-antwerpen.be

Tel.: 03/231.31.66

 

OPENINGSUREN

Di, woe & vrij: 9u – 18u

Do: 11u – 20u

Zat: 9u-15u

Zo, ma- en feestdagen: gesloten

*Op afspraak

 

Follow Us

Copyright © All Rights Reserved.