Nail art Antwerpen

Je geniet van de mooiste nail art in ons salon in Antwerpen

Voor prachtige nail art moet je in ons salon in Antwerpen zijn. Wanneer je kiest voor nail art, dat je laat zetten in ons salon in Antwerpen, kies je voor prachtige kleuren, leuke afbeeldingen of nagels in een specifiek thema, zoals Halloween, Valentijn of Kerstmis. Kom je voor een manicure of een gelnagellakbehandeling? Vraag naar onze mogelijkheden om je nagels net dat extraatje te geven. Laat je eens goed verwennen en kies voor nagels die stralen.

 

Kom nu langs en geniet

Maak een afspraak in ons beautysalon in Antwerpen en geniet van een manicure met of zonder nail art. Je kan steeds contact opnemen met ons als je meer informatie wenst over onze behandelingen of opleidingen. Bel naar +32 3 231 31 66 of mail naar info@treasury-antwerpen.be. Ontdek ook onze cadeaubonnen: het ideale geschenk voor uw zus of vriendin.

POPULAIRE BEHANDELINGEN

  
 

WIMPEREXTENSIONS

Duur: 1u - 2u

Bent u het beu om elke avond uw mascara af te halen? Vind u het vervelend dat u op het einde van de dag panda ogen hebt? Dan zijn wimperextensions de ideale oplossing. Je mag er alles mee doen. Naar de sauna, op vakantie,...
Bent u erg geïnteresseerd in wimperextensions? Dan is het ook mogelijk om opleidingen bij ons te volgen. Dit wordt aangeleerd door de master styliste zelf.

 

GELNAGELS

Duur: 1u - 2u

Bent u een nagel bijter? Breken uw nagels snel af? Hebt u zwakke nagels? Dan zijn gelnagels een goede uitweg. Het geeft direct een proper gevoel en je moet jezelf niet meer schamen voor je afgebroken/afgebeten nagels. Ze blijven dan ook 3 à 4 weken goed zitten. En neen het zijn geen "FAKE" nagels. Je kan ze ook op je naturelle nagel zetten en ze zijn niet dik!

 

HAIR EXTENSIONS

3u à 4u

Hebt u last van kale plekken/haar uitval of dun haar? Dan zijn haar extensions zeker voor jou bestemd. Er bestaan verschillende soorten extensions. Het is dus belangrijk om eerst even langs te komen voor een intake gesprek zodat de kapster kan zien welke methode het beste voor uw haar is. Wanneer de extensions op de juiste manier zijn geplaatst is het ook helemaal NIET schadelijk en kan u ook genieten van langer en vooral voller haar. Aarzel niet om uw afspraak te maken en meer info te vragen.

CONTACT

Treasury Antwerpen BV                   BE0770.855.337

Adres: Everijstraat 8/10, 2000 Antwerpen

E-mail: info@treasury-antwerpen.be

Tel.: 03/231.31.66

 

OPENINGSUREN

Di, woe & vrij: 9u – 18u

Do: 11u – 20u

Zat: 9u-15u

Zo, ma- en feestdagen: gesloten

*Op afspraak

 

Follow Us

Copyright © All Rights Reserved.